Elke show is een nieuwe ervaring, daar werk ik naar toe! Een flexibele workflow maakt dat mogelijk. Door zowel visuals als podiumontwerp op te pakken, sluit het altijd mooi op elkaar aan. Van abstracte dance visuals tot een heus digitaal decor, het kan allemaal!

“Daardoor maak ik niet alleen de visuals, maar vaak ook het podium ontwerp”

Zie hier een aantal voorbeelden van de afgelopen jaren.

Dr Electro Luv

Voor het bezoek van Dr Electro Luv aan Hedon was een speciaal decor nodig. Een dikke show met lazers en ledschermen. Tweelicht was verantwoordelijk voor het podium ontwerp en de bouw van de ledpanelen.

Strohm

Voor deze speciale editie van Strohm was Tweelicht uitgenodigd om de visuals te komen doen en is er een compositie op maat gemaakt voor de show.
Tevens viel het stage ontwerp en de bouw van de ledschermen onder de verantwoordelijkheid van Tweelicht.

Lux

Bij deze editie van Lux was Tweelicht verantwoordelijk voor de visuals en is er een compositie op maat gemaakt voor de show.
Stage ontwerp en de bouw van de ledschermen viel onder de verantwoordelijkheid van Tweelicht.

High Definition Hardcore

High Defination Hardcore is een concept met een eigen decor. Voor de visuals wordt er altijd gezocht naar een manier om het decor tot leven te brengen. Deze keer is er gekozen voor een ledscherm achter het decor met visuals op maat aansluitend op het decor.

Kulture Klub

Bij deze Kulture Klub in de grote zaal van Hedon was Tweelicht verantwoordelijk voor de visuals en is een compositie op maat gemaakt, passend bij Kulture Klub en het podium ontwerp

Eeuwigheid

Na het succes van de gaasdoeken bij de vorige edities van Eeuwigheid is het plan op gepakt om ze verder te ontwikkelen. Hier is te zien dat we ze voor de 2de keer gebruiken. Voor de show hebben we speciaal het licht en de video aangepast en zijn erg tevreden over het resultaat

Nachtcollege

Tijdens het bezoek van de Nachtcollege tour aan de Gebr. de Nobel verzorgde Tweelicht een zinderende show.

Sabotage

Een mooi voorbeeld hoe geen enkel decor te moeilijk is. Uit een lijstje van ideeën is voor deze editie gekozen voor het thema Illuminatie Vs Anonymous. Op het podium is een grote piramide gebouwd en voor de eerst 100 bezoekers waren er Guy Fawkes maskers.

Breakbaar

Black Sun Empire kwam naar Zwolle voor een optreden tijdens Breakbaar. Tweelicht was verantwoordelijk voor het decor ontwerp en de visuals.

Tweelicht Visuals is garantie op creatieve en unieke visuals voor elke stage!