Voor het beste resultaat zijn we betrokken van het begin tot het eind

Ontwerp

In een 3D programma wordt het ontwerp op schaal gemaakt. Makkelijk voor de communicatie naar de opdrachtgever en dan weten we meteen ook dat alles past.
En hier worden de eerste stappen gemaakt om de style van de avond te vergroten.


Bouw

Tijdens de opbouw komen alle technische disciplines bij elkaar.
Hiernaast zie je dat er een lichtplan is toegevoegd.
Dit is altijd een dynamische proces tussen licht en video. En wordt er gefinetuned om alle disciplines samen te laten gaan tot een toffe show.


Voorbereiding

Door een flexibele workflow is de voorbereiding per show beperk, zeker in verhouding tot de creativiteit van het eindproduct. Meer dan 2000 video clips kunnen gebruikt worden. Door slimme technieken en de toegang tot +2000 eigen videoclips is elke show nieuw!


Show

Zodra de Dj begint te draaien, worden ook de visuals live aan elkaar en in elkaar gemixt. Mijn visuals zijn super interactief en vergroten het canvas van de Dj.
Dit gaat ook altijd in samenwerking met de lichttechniek. De lichtmanen en vrouwen weten de drops en kicks altijd goed te pakken en hebben veel invloed op de kleur van de zaal. Daarom zitten licht en visuals altijd naast elkaar, voor de snelle communicatie lijntjes!


Deep XL – Hedon Zwolle

Ik werk veel met ledpanelen, dus het was zinvol om parametrische schermen te maken in Cinema 4D.
Nu kunnen ontwerpen snel en makkelijk gemaakt worden. Het model geeft al meteen veel informatie, wat enorm helpt met de realisatie van de ontwerpen.

Het ontwerp hiernaast is voor Deep in Hedon,
Er zijn 76 ledpanelen gebruik, gehangen over verschillende trussen.
Gebruik je muis om het 3D model hiernaast te bekijken, dubbelklik voor fullscreen!

Loading file